Sveučilište u Splitu objavilo je Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023. Tekst natječaja, upute za prijavu, obrasci, popis visokih učilišta na kojima se može realizirati mobilnost i druge važne informacije dostupni su ovdje.

Rok za prijavu je 20. rujna 2022. godine.

Svim studentima naše ustanove savjetujemo da prije podnošenja prijave na Natječaj prouče ovu brošuru: Prijava na natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata: odgovori na često postavljana pitanja studenata Umjetničke akademije u Splitu (dokument je ažuriran u srpnju 2022. godine).

Studentima dizajna vizualnih komunikacija skrećemo pažnju na to da im je odlukom Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija od 21. svibnja 2021. godine omogućena mobilnost u završnom (šestom) semestru preddiplomskog studija.

Budući da je nastavno osoblje Umjetničke akademije u Splitu na kolektivnom godišnjem odmoru od 18. srpnja do 17. kolovoza 2022., a da izv. prof. art. dr. sc. Sagita Mirjam Sunara dana 18. kolovoza 2022. prestaje obnašati prodekansku dužnost, studenti sva pitanja vezana za mobilnost trebaju uputiti novoj prodekanici, doc. art. dr. sc. Mioni Miliši, koja na dužnost stupa 1. rujna 2022. Adresa e-pošte za sva pitanja vezana za mobilnost: international@umas.hr